Pysselmaxat- The Creative Collective´s julkalender

0
The Creative Collective Sweden

Ingen har väl missat vår julkalender här på Designbloggarna som gör succé på Instagram just nu? Men det finns massa fler julkalendrar värda att uppmärksamma, The Creative Collectives är en av dem.

The Creative Collective Julkalender

The Creative Collective Swedens julkalender är inne på sitt fjärde år och upphovskvinnan till detta kreativa projekt är Gina med Willowday. I de första luckorna har finfina pysselprojekt synts från både Mari Strenghielm och Sofia Mokkasin. Totalt är det 24 olika kreatörer som bidrar med ett härligt DIY-projekt inspirerat av Skandinavien och våra traditioner här. Kika in på The Creative Collectives Instagram och hos Willowday för dagliga uppdateringar så att du inte missar bidrag från tex Pysselbolaget, Dnilva, Babes in Boyland, Helena Lyth och Annelies Blomster och Bakverk för att nämna några.

The Creative Collective Sweden julkalender

The Creative Collective Sweden

I dagens lucka, nr 6, är det min tur att bidra. Jag har gjort en ask och ett placeringskort som piffar upp på julbordet. Vill du också göra dessa boxar hittar du en steg-för-steg-guide och PDF att ladda ner HÄR.

In och kika på detta nu, på torsdag är det min tur igen med en julklapp-deluxe i Designbloggarnas julkalender. Missa inte det!

// Hanna Wendelbo

Christmas-Roses-HannaWendelbo

Christmas-Roses-HannaWendelbo-placecards

 

 

 

 

SparaSpara

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

tre × ett =