Önskelista till växthuset!

0

Just nu går jag och drömmer om mitt växthus. Det enda som vittnar om att jag och mina tusen tomatplantor snart är där är ett stort hål i gräsmattan. Sällan har jag varit så lycklig över en så stor smutsig krater mitt i trädgården!

Jag kikar in hos Living By W och får så mycket längt och inspiration till mitt växthus att jag blev tvungen att sätta ihop min egna önskelista på hur det ska se ut där. Växthuset verkar bli lite större än vad jag först hade tänkt mig så det kommer faktiskt finns plats att sitta där inne även om man får trängas på samma yta som alla mina växter.

Växthus_drömmar

Jag ser framför mig två stora stolar i rotting. En plats där jag och maken kan sitta och ta ett glas rosé på kvällskvisten eller kanske ett förtroligt samtal om att växa med ett älskat barn. Kanske är det lite kallt och då sveper vi in oss i en vacker pläd så klart. En bra förvaringsmöbel, gärna på hjul så den kan rullas in och ut ur växthuset, där alla smågrejor kan få bo. En plats för snören, handskar, saxar och annat som kommer väl till pass på en plats som denna.

Sondeflor

Jag ser också framför mig att jag har en enkel och fin klänning på mig, gärna i den stil som Son de Flor har. För en gångs skull, vilja ha något som inte är så mönstrat på mig, jag vill inte konkurrera med den prakt som trädgården erbjuder en vacker sommarkväll!

/Hanna Wendelbo

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

femton − 8 =