Min fredagsbukett!

0

Jag följer ett väldigt fint konto på Instagram, som kallas @hakesgard, och där såg jag att Marie hade plockat in kvistar av rododendron som nu efter 3 veckor hade börjat veckla ut sina magiska blommor. Jag älskar att driva upp kvistar av olika sort så här års, men just rododendron har jag aldrig försökt mig på.

HannaWendelbo_MinFredagsBukett

Tänk om dessa knoppar kan slå ut? Det kommer bli en fredagsbukett som heter duga!

Hanna_Wendelbo_Fiskars_Sekatör

Jag passade på att prova en ny sekatör, helt galet bra, från Fiskars. Att knipsa av grenarna, som var ganska grova gick som en dans och den låg hur bra som helst i handen. Riktigt så jag längtar efter att det ska bli dags att beskära frukträden. Mitt estetiska öga har lite svårt för färgsättningen på sekatören, men mitt praktiska jag lovordar kombinationen svart och orange. Jag vet inte hur många sekatörer jag förlägger runt om i trädgården per säsong, denna lär ju inte försvinna i första taget.

HannaWendelbo_Min_Fredags_Bukett

Även om min fredagsbukett idag bara består av gröna blad, så tycker jag att det är väldigt vackert. Mina ögon längtar ihjäl sig efter grönt så här års. Om du vill ha inspiration till just din fredagsbukett glöm inte att kika in hos VolangLinda som är helt mästerliga på detta. Hashtagen #minfredagsbukett på Instgram är även den sprängfylld med inspiration, inte missa!

Trevlig helg!

/Hanna Wendelbo

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

20 − nio =