Lambi Loves Nordic Design

0

Vissa morgnar börjar bättre än andra. I går morse var det äntligen dags för premiärvisning av den dekor jag har ritat för Lambis hushålls- och toalettpapper. Bond Communication ordnade med fin bloggfrukost på fantastiskt härliga Open New Doors mitt på Tyska Bron i Göteborg.
Lambi-HannaWendelbo-36

Göteborg visade sig från sin absolut vackraste sida, himlen matchade perfekt det somrigt blåa mönster som jag har ritat för Lambi. Alla bilder från bloggfrukosten är tagna av bästa Alice J. I nästa vecka kommer en jättefin film om arbetet med att ta fram dekoren som även hon har gjort.

Lambi-HannaWendelbo-44

Lambi-HannaWendelbo-1

Självklart var bordet dekorerat med blåa riddarsporrar i Anna Elzer Oscarssons vackra porslinsserie Dancing Dunes.
Lambi-HannaWendelbo-6

Frukosten på Open New Doors går inte av för hackor. Det är både vegansk och helt glutenfri och hur god som helst. Avokadomackan med tomatpesto är något av det godaste jag någonsin har ätit.
Lambi-HannaWendelbo-28Med denna goda frukost i magen satte vi igång med en workshop, där jag visade gästerna hur man skapar en rapporterad dekor. Vi målade med bläck och mycket vatten och testade oss fram. Det blev ett meditativt lugn, eller en som man säger på engelska ”a moment of craftifulness”, smått magiskt att sitta en solig morgon tillsammans med begåvade vänner på en bro i centrala Göteborg som badar i solsken och måla.
Lambi-HannaWendelbo-51

Pernilla (@piazzan), Karin och Malin (@thebondcommunication) i djup koncentration.

Lambi-HannaWendelbo-49

Emma, (@1emmagreen) som har talang i det mesta, så klart även här!

Lambi-HannaWendelbo-72

Drömma-Lotta (@dromma) kollar in vad Lisa-Marie (@upthewoodenhills) gör. Och Elin (@stylistarkivet) i djupaste koncentration. Och återväxten är säkrad i kreativa Göteborg för även Emma (@byemmak) med sin ljuvliga lilla tremånaders Edith var med. Har utlovat konstlektioner för henne så fort hon känner sig redo.

Lambi-HannaWendelbo-76 Tack alla ni som kom och ville fira denna speciella morgon för mig! Känns konstig och härligt att detta mitt första projekt som frilansdesigner nu håller på att rulla ut i matbutikerna. Hojta gärna till om du ser det i din matbutik, kul att får veta var det finns!

/Hanna Wendelbo

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

12 + ett =