Julkalender lucka 14: Vinn kursen ”Kickstarta din Kreativitet” från Brillbee

0
Vinn kursen Kickstarta din Kreativitet från Brillbee

Vinn kurs från Brillbee, jo det är sant! Bakom lucka nummer 14 i julkalendern gömmer sig kursen ”Kickstarta din Kreativitet” som jag har tagit fram i samarbete med Brillbee. Kursen är den bästa julklappen till en vän som gärna vill börja måla och rita men som inte vet riktigt hur man ska ta sig an det vita pappret! Eller är det kanske bästa julklappen till dig själv…?

Vinn kurs från Brillbee

Under ett halvårs tid har jag samlat in alla de frågor som jag har fått under mina 18 år som mönsterformgivare och sedan vridit och vänt på dem för att sedan ge dem de bästa och mest pedagogiska svar som tänkas kan. Alla dessa vansinnigt bra svar har jag sedan samlat i kursen ”Kickstarta din Kreativitet”s 6 kapitel i form av små filmer, vackra bilder och uttömmande texter. Brillbee-kursen är webbaserad och man kan ta den helt i sitt egna tempo.

OM KURSEN ”KICKSTARTA DIN KREATIVITET”

Det finns många föreställningar om vad kreativitet är. Men alla kan öva upp sin kreativitet – och du behöver varken förkunskaper eller dyra material.

I kursen lär du dig att skapa med hjälp av olika kreativa tekniker och metoder. Med kunskap om de grundläggande teknikerna kommer du sedan kunna vidareutveckla din egen kreativitet och förverkliga dina idéer. Alla tekniker i kursen är prisvärda – dessutom är de lätta att ta med så att du kan skapa på de platser där du trivs bäst.

 

Hanna Wendelbo Blomstermåla

Hanna Wendelbo Skapa Mönster

Med hjälp av vackra, unika förlagor och mallar, som jag har tagit fram unikt för kursen, får du hjälp att komma igång med ditt skapande. Du får tips på material och steg för steg-instruktioner så att du själv kan skapa egna dekorationer, presentförpackningar, inbjudningskort, målningar och mönster. Och om kreativiteten tryter får du handfasta råd om hur man kommer vidare och utmanar sig själv.

Lär dig skapa som en mönsterdesigner och upptäck hur vilsamt, tillfredsställande och roligt det är att öva upp sin kreativitet! Så in och tävla med dig nu i Designbloggarnas Julkalender lucka 14. Det här kan vara den bästa julklappen till dig eller någon annan som räcker riktigt länge!

Stort lycka till!

// Hanna Wendelbo

Imorgon ska ni kika in hos Kinas Smycken tycker jag! Då är det hon som hostar i Designbloggarnas julkalender lucka 15!

 

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

fyra × fyra =