Gulligaste trädgårdskjulet…ever!

1

Jag går ju och längtar och trånar efter ett växthus, men det hindrar mig inte från att drömma om nästa grej jag vill ha i trädgården. Ett liten trädgårdsbod där man kan förvara krukor och redskap och som bara står där och sprider gullighets-faktor i sin omgivning. Gulligaste trädgårdsskjulet ever hittade jag hos Dellas Garden.
GardenShed_designbloggarna

Höns_designbloggarna

Tre mil öster om Uppsala, i Vittinge, tillverkas dessa raringar för hand av lokalproducerat virke. Tillvalen är många och tydligen kan modellerna även byggas om till hönshus, vilket låter som en dröm helt i min smak. Efter besöket på Mandelmanns under sensommaren blev jag övertygad om att höns fattas oss. Alla härliga hönsbilder jag kommer över pinnar jag in i en mapp på Pinterest, kika gärna in HÄR.

Torkställning_Dellas_Designbloggarna

Och när jag ändå håller på och drömmer så kan jag ju lika gärna drömma in dessa romantiska torkställningar i trädgården. Antingen så beställer jag även dem från Dellas Garden eller så får jag sätta min händiga man på arbetet. Kiosken han byggde till kidsen förra året gjorde succé, jag vet att han kan. Jag får helt enkelt göra en lista till honom, när han är färdig med mitt växthus och ett gulligt hönshus så får han ta sig an en torkställning. Bra plan, eller hur?

 

Må gott!

Hanna Wendelbo

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

tio + sex =