Fira Valborg!

2

Som student i Lund så firade man Valborg, eller som det hette då ”Siste April” så att det stod härliga till! Att fira in våren med mösspåtagning i Lundagård under blommande magnolia ackompanjerat av Studentsångarnas hyllningssånger till våren är svårslaget. Men det är inte helt fel att hitta på nya egna traditioner heller.

AnnaCate_ellosdukningJag tänker att det vore härligt att duka så fint som AnnaCate har gjort. Skulle faktisk kunna slå mig ner vid hennes bord vilken dag som helst om jag inte visste att hon har lite fullt upp just nu…

paj-galette-vegopaj-lokpaj-vegetarisk-mat0D1A3409-2Vid detta vackra bord hade jag serverat något gott vegetariskt, kanske Diadonnas galet snygga galett, perfekt Valborgs-mat om jag får tycka.

Valborg_MarshmallowSedan klär vi oss varmt och går ut i den ljusa vårkvällen och tar oss till närmast majbrasa, självklart tar vi med oss marshmallows så vi kan grilla.

Körsbärsblom_HannaWendelbo

I brist på magnolia i trädgården får vi njuta av blommande sakura istället, inte helt fel det heller!

Glad Valborg!

/Hanna Wendelbo

 

Marshmallowbild lånad från Wedding Chicks.

 

2 KOMMENTARER

  1. Synd med nattkylan och magnoliorna… Hos min mamma och pappa är det inte en enda knopp som klarat sig. Vackra morgnar med minus, men nu vill man ju ändå kunna sätta ut försommarens växter?
    Skall bli så spännande att få se dina midbec-tapeter. När är det dags?

  2. Ja, Emma nu längtar man verkligen efter att få sätta ut sommarblommorna! Vårt hem är mer djungel än något annat just nu… Kollektionen Blomstermåla som är designad för Midbec Wallpapers kommer ut den 20 september. Men toalettpappret jag har ritat för Lambi börjar finnas i butik nu. Inte samma som tapeter, men ändå tryckt dekor på pappersrulle…

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

tio + ett =