Blomsterstyling för Mercedes-Benz i Båstad!

0

Under två veckor i juli fylls Båstad av människor för att njuta av Swedish Open och Tennisveckorna. Trots att jag har tillbringat alla mina somrar i och runt omkring byn kan jag räkna de tennismatcher jag har sett på en hand. Det finns alltså väldigt mycket annat att göra även om man är mindre intresserad av just tennisen. I år har mitt åtagande varit stort då jag har gjort blomsterstyling för Mercedes-Benz olika locations på Tennisveckorna.

Mercedes_VIP_Sand_Draperi_HannaWendelbo

I fredags ägde den stora Mercedes-Benz VIP-festen rum på Restaurang Sand och detta var en tillställning som verkligen maxade upplevelsen! Hugh Grant gick på röda mattan och galet grymma Icona Pop spelade, champagne flödade! Jag stod för den gröna inramningen med entréportal, scendekorationer, bordsutsmyckning i lounge, matsal och bar och dessutom gjorde vi ett bladdraperi som avskärmning mot restaurangen. Mer om det jobbet kan du läsa HÄR.

Mercedes_VIP_RestarurangSand_Buffe_HannaWendelboMercedes_VIP_Lounge_Sand_HannaWendelbo

Mercedes_Entreportal_BlomsterstylingMercedes_VIP_IconaPop_Stage_HannaWendelbo

Som en av huvudsponsorerna på Tennisveckorna har Mercede-Benz självklart även en VIP-lounge där man kan njuta av matcherna från bästa platsen. Denna location inreddes med utgångspunkt att den skulle matcha uttrycket som fanns i Mercedes-Benz Pop-Up Store i Stockholm. Gröna blad som monstrera och filodendron är bärande i känslan. Stora glasvaser och vackra krukor lånades in från Hedentorps Plantskola och som pricken över i ett plockade jag in en stor mängd Airplants från Aeroteket. Mer om denna styling kan du läsa om HÄR.Mercedes_Benz_båstad_1MB_lounge_Båstad_3Airplants_MBMB_lounge

// Hanna Wendelbo

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

20 − 19 =