Blomsterfrossa från San Remos sluttningar!

0

Vet du om att det är precis nu som du borde njuta av italienska primörer? Då pratar jag inte om sparris och morötter utan om alla de ljuvliga blomster som just nu står och njuter av solen på San Remos sluttningar. Det är precis där, med utsikt över det knallblå liguriska havet, som man hittar vajande fält av mimosa, ranunckel, anemoner, papaver och ginst.

Blomrum_Designbloggarna_blomster

Några som har varit där och hämtat inspiration och kunskap om de småskaliga blomsterodlarna är härliga personalstyrkan på Blomrum. I förra veckan kunde man följa deras inspirationsresa genom flödet på Instagram hos @blomrum @blomrumslinda och @plantingbyhand, gissa om det var en fröjd att få följa med på ett hörn? Tack och lov så bjöd Linda och Camilla på italiensk frukost imorse på Blomrum och berättade om deras resa bland San Remos blommiga kullar. Något som verkligen behövdes denna extremt kylslagna Göteborgs morgon.

designbloggarna_blomrum_AnemonBlomrum_Designbloggarna_citrusBlomrum_Designbloggarna_RanunckelDesignbloggarna_Blomrum_Anemoner

Visst ger det ett löfte om att det snart kommer börja blomma hos oss med, även om det är svårt att tro när vinden viner runt knuten? Inte fel att stilla sin vårlängtan med en kvist mimosa, anemon eller papaver, bara gört!

 

/Hanna Wendelbo

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

elva − två =