Tokyo 2017

0
Här har vi mig utanför en butik som bara bestod av maskiner med leksaker, sådana som finns på Ica med godis i.

Jag är hemma igen, nu mera en stolt ägare av 500 bilder från resan. Vi har hälsat på hos min moster Anna i Tokyo. Vi stannade i en vecka men hann turista för fyra. Resan har inneburit mycket tempel, spelhallar och, tyvärr, grönt kallt te. Vad är grejen med kallt te som inte är iste, vidrigt!

Moster Anna

Moster Anna var reseledare vilket var tur eftersom det hade gått värdelöst utan henne. Hon guidade oss genom frukost, tunnelbana, tempel och restauranger. Tack Anna!!

Tempelet Nanzen-ji i Kyoto

Mer tempel. Varje gång vi besökte ett tempel såg vi flera kvinnor (och några få män) som var klädda i traditionella kimonos. Anna menar att man gör detta när man firar något speciellt stort som hänt i livet, t.ex. förlovning.

Resans största foto offer

Cina mitt i Shibuya den kvällen när Tokyo firade halloween. Gatorna flödade av människor som var utklädda och man skämdes för att man själv inte var det. Mer om det kommer senare.

..och så har vi dem här jävlarna, vinner fan aldrig.

Spelhallarna var guld tycker jag, fantastiska färger. Spelhallarna fanns mitt i stan i området Akihabara som är känt för elektronik, kameror och datorer.

Jag kommer lägga ut mer specifika inlägg om Tokyo så ni inte kommer komma undan min resa, det ni. Kom snart tillbaka om du vill spana in halloween i Tokyo.

Kram // Greta

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

tre × tre =