Stockholms bästa: Clarion Sign

0
Nipples out på Clarion

REKLAM – Detta är ett sponsrat inlägg i samarbete med Clarion Sign.

Jag saknar att bo i Stockholm ibland. Jag saknar stadens vackra lyxiga sida. Som att dricka drinkar på Haymarket, äta middag med pappa i Gondolen och gå till skolan längs Karlaplan varje morgon. Och jag saknar Clarion. Min andra helg i Stockholm fick jag lyxen att få checka in mig på hotellet för att på kvällen få sova i en härlig säng men även ta del av Designloggarnas VIP-fest. Jag hade spenderat mycket tid på att fixa inbjudningslistan och var redo att ställa mig i dörren för att bocka av namn.

Elin, Sophia, Fredrika och jag på röda mattan 😉

På VIP-festen kom Sophia och Elin som jag precis fiskat upp på SU. Fred var där, hon får alltid vara med när jag hälsar på hos Clarion. Mathea var också med såklart, men hon kommer sen.

FÖR SÖTA

Charmknuttar!!! Vi lämnade festen och ville hellre mysa uppe i hotellsängen. Där är det alltid riktigt go stämning. ÄLSKAR denna bilden.

Mathean på frukosten

Bäst är frukosten!!!!!!!! Hur bra är inte Clarions frukost!! Jag och Mathea hade vår härligaste morgon här, när vi fick vara nykära vänner på riktigt. Sedan fick vi lämna Clarion och återvända till verkligheten.

Längtar fortfarande tillbaka tills när Designbloggarna var hos Clarion senast. Snart 3 veckor sedan. Vill ni läsa om den helgen så klicka in hos mig igen eller till Very Camilla!
Tack Clarion och tack Designbloggarna för att jag alltid får komma tillbaka till Stockholm och till Clarion.
Vi ses snart igen.

// Greta

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

fem + tjugo =