September dress up

2

Igår bar jag mina Adidas tofflor för sista gången detta året för det går bara inte att bemöta mer regn iförd dem. Detta betyder kan bara betyda en sak: hösten är här!

Jag gillar hösten, bortsett från att jag alltid är deltids deprimerad och blir offer för alla sorters pölar. Med det finns också det härliga med hösten och det är kläder. Höstens trender 2017 ska jag sluka hela men jag måste tänka budget och jag kommer satsa på mina två favoriter. Därför ger jag er översättningen från Givenchy till Mango, det billigaste i trendväg!

Allt i rött

Jag är lite tveksam men nyfiken och jag vill bära det. Det är helrött vi snackar om. Någonstans dras tankarna till serien The Handmaid’s Tale där kvinnorna bär röda kåpor vilket får mig att rysa till men å andra sidan finns det något stärkandet i det också. Det hade varit härligt att pigga upp hösten med klarrött.

Suit up

Detta är min grej, blazers à la morfar. Det bästa är att jag har en sambo som har en perfekt i blå som jag kommer sno. Jag ska dra till nya Emmaus i Malmö och försöka hitta ett najs set, eller bara köra på Zara.

Vi ses i Malmös affärer på jakt efter billiga kap. Puss!

2 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

sjutton + femton =