Prylarnas drottning

1

Det var sensommar när jag och Wish träffades och jag är kär. Ja, Wish är en äcklig följd av mass konsumtion och allt som kommer till men det är SÅ KUL! Prylar, prylar…PRYLAR. Alla är tveksamma till att Wish faktiskt levererar, har bra produkter osv så därför tänkte jag dra igenom 4 positiva och 4 negativa med Wish!

Min utgångspunkt:
Jag har köpt 9 produkter på Wish och än så länge har jag fått 5 stycken. Jag köpte solglasögon, örhängen, nyckelring, hörlurar osv (småsaker).


Nya solglasögonen som kom för någon vecka sedan, snyggare på bild än i verklighet men absolut 5/10. Passar bra till trenden röd ;))) Du hittar dem här!

 • Det är billigt och det är väl hela poängen med Wish. Anledningen är att Wish fraktar produkten direkt från fabriken istället för att produkten säljs via en mellanhand. Därför minskar kostnaden!
 • Allt finns, allt möjligt! Jag är beroende av att skedas när jag sover numera och därför sökte jag på boyfriendpillow, och det fanns. HUR BRA!
 • Wish är mån om feedback och genom att ge feedback kan du få poäng som du sedan kan använda nästa gång du handlar.
 • Eftersom jag har köpt varor som är små så har varan alltid kunnat komma igenom brevinkastet och det har aldrig gjort att varan gått sönder (man kan tänka sig att t.ex. solglasögon hade kunnat skadas) men varan är alltid tjockt paketerad och klarar sig fint!

  Min enda besvikelse var askungens vagn i nyckelrings form, ja jag köper skit. Hjulen har åkt av och själva nyckelringen så nu är det bara en blå boll. 
  Du hittar den här!

 • Det tar sååååååååå lååååååååångt tiiiiiiiiiiiiid att komma fram. Minst 1 månad! Så köp inget som du tros komma behöva snabbt. Det ända positiva med lång väntan är att man ofta glömmer vad man har köpt och det blir en härlig överraskning när ett packet landar på golvet.
 • Om du beställer flera varor samtidigt så betyder inte det att dem anländer tillsammans. Eftersom Wish består av flera fabriker så skickas varorna från många olika håll.
 • Datumet som står att varan ska anlända är sällan det datum som varan sedan kommer att anlända på. Antingen är det mycket tidigare, mycket senare eller runt det utsatta datumet.
 • Ja, kvalitén är inte alltid toppen men i mitt fall har majoriteten av varorna som kommit fram varit bra!

Vad som började som en födelsedagspresent som gick snett blev till mina nya favorit örhängen. Jag gillade aldrig denna trenden men när de låg i min hand så blev jag ändå hooked. Bra kvalité för att vara örhängen. Du hittar dem här!

Tips

 1. Wish har ofta flera annonser för en vara så om du går till varan du vill ha och trycker på ”relaterat” så kan du hitta en annons där varan är billigare.
 2. Skriv ut precis hur du tänker dig att varan du vill ha ska se ut, i sökrutan, eftersom annonserna är uppbyggda av hashtags så du lätt kan hitta specifikt vad du vill ha.
 3. Du kan spara och göra mappar om du ser något du gillar men vill leta vidare. Då trycker du på hjärtat längst ner i det högra hörnet och skapar en mapp för t.ex. skit, en av mina bättre mappar.

Hoppas du kommer börja älska Wish med mig, kram!

1 KOMMENTAR

 1. Om inte annat så är det SJUKT BEROENDEFRAMKALLANDE att sitta och kolla i appen. Spenderar minst en timme om dagen på Wish och marvlar över alla sjuka grejer som finns. Har bara beställt en gång (en gps/mobilklocka till min dotter som skulle kostat minst 4 gånger så mycket i Sverige), och den var jättefin och funkar bra så vi är nöjda!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 × två =