Nästa stopp: Tokyo

0
Bild: privat // Mamma på stranden

18 dagar kvar tills jag ska flyga i cirkus 11 timmar. Jag har blivit flygrädd på äldre dar, då snackar mellan det att jag gick från 19 år till 20. Förutom detta har jag aldrig varit så taggad på en resa någonsin typ. Vi ska till Tokyo: pappa, lillebror, lillasyster, mamma och pojkvän. Vi ska hälsa på min gudmor och moster Anna som bott i Japan i snart 10 månader med familjen.

När jag tänker på Tokyo tänker jag bilder! Kameran har legat på hyllan ett bra tag nu och det känns tråkigt. Saknar den och den saknar mig.När jag tänker på Tokyo tänker jag bilder! Kameran har legat på hyllan ett bra tag nu och det känns tråkigt. Saknar den och den saknar mig. Det är alltid roligare att fota någon annanstans än hemma. Idag tänkte jag därför bjuda på lite bilder från olika resor jag har gjort. Nu kickar jag igång nedräkningen till Tokyo.

Paris 2015/2016

Foto: privat // På Gertrud och Selma vid Sacre Coeur

Hur glada? Detta är 2015 då jag och mina två bästaste vänner åkte till Paris. Selma bodde där ett halvår men vi kunde inte hälsa på då, därför åkte vi tillsammans lite senare. Det var så härligt och vi bodde i världens finaste lägenhet. Vi sprang till fönstret varje heltimme för att se eiffeltornet glittra, bästa jag vet.

Bild: privat // Självporträtt

Jag tycker den är fin men jag skäms också över att jag kan vara en sådan klyscha. OOH, sooo artsy. Ville bara poängtera att jag var med.

Foto: Maja Pihl// Jag och Maja på café

Snyggebilden nr1. Älskar denna bilden på oss, så CHICH (ironi). Här hälsade jag och Maja på Maja. Hur förvirrande är inte det. As we speak har jag 5 Major i mitt liv, snacka om förvirring. Vi ger dem bokstäver efter efternamn. Maja P var det som vi hälsar på och som tar denna bilden på oss.

Bild: privat // Maja och Maja gör sig redo för julfest

Maja B, Maja P och jag ska på julfest. Det var en härlig kväll där varken jag eller Maja B förstod att fransmän inte blir fulla, det var bara vi som blir. Att hälsa på Maja P var en av mina bättre resor eftersom det kändes som jag alltid bodde i Paris med Maja P. Hon får ofta en att känna sig som hennes tumör (på ett bra sätt).

Tallinn 2015

Bild: privat // Tallinn

Jag är halvest, det vet hela jordklotet eftersom jag ofta skryter om det. Varför? Det vet jag inte riktigt. Om det är någon som är stolt över att vara est så är det i alla fall pappa, oj vad han gillar Estland. Också oklar anledning eftersom han är född i Sverige men men. Vi åkte det hela släkten och det var roligt. Det roligaste var att alla ester pratar engelska med estnisk brytning så man inte förstår ett ord av vad dem säger. T.ex. Birthdaycake: Buddekek.

Bild: privat // Min lillebror

Han hade yxmördat mig om han visste att jag la upp bilder på honom, min lillebror <3. Tur det att han inte riktigt har koll på vad min blogg heter. Gullig är han och ännu gulligare i Tallinn.

San Francisco 2015

Bild: privat // Castro, San Francisco

Vi tog vårt pick och pack och drog. Jag och hela familjen, till USA i 3 veckor. Mest bilder har jag ifrån San Fran eftersom den staden var snyggast.

Bild: privat // Lillasyster

Min lillasyster, världens bästa på bild. Här är hon framför Golden Gate Bridge. Vi kom vi AS KUL vitsar om broar här. (bro-fist, bro-der). Mer bilder hittar du på min fotosida!

Nu får jag resfeber, the good kind. Förresten, om ni letar efter bra reseblogg så är Designbloggarnas Very Camilla en fena. Vi ses I Tokyo.
Kram// Greta

P.S. Tipsa mig om Tokyo <3

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

fyra + 18 =