My Crib

0

Jag flyttar hemifrån….igen! Fast nu är det på riktigt. I ca 7 långa år har jag spenderat livets alla stunder i mitt fina fina rum hemma hos mamma och pappa i Lund, men nu är det slut. I september flyttar jag till Malmö och min lillasyster in i mitt rum. Så för att föreviga mitt rum så bjuder jag idag på bilder från vår stortid. Au revoir och so long rummet.

 

Man måste ju ha en säng och jag som 13-åring ville bestämt ha en som man kan ligga raklång i, i alla väderstreck. Här har man sovit över med alla sina vänner och alla vänner har fått hångla i den, men mest jag (tur det). Dessutom hade Maria Montazamis dotter en likadan!

 

Mitt skrivbord, källan till all min kreativitet (lol). Förr brukade en skrutig vit mac härja här tills jag bytte upp mig, tack gud. Bordsskivan är täckt av klyschor som jag skrivit ner och vänners lovord och autografer. T.ex. CARL T.R.H vilket står för Carl ”the royal highness”.

 

Maja är alltid naken i mitt rum, man ville gärna fota. Dock ledde det till att en del pohlems killar blev upprörda, alltid uppfriskande.

 

Min balklänning, min bästa klänning. Jag minns när jag, Maja, Thea och Filip trängdes framför spegeln och svettades mitt i junidagen då vi hade vår studentbal. Mysigt!

Tack rummet! <3

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

fem × fem =