Jag, Stockholm och Designbloggarna

2
Bild: Hanna Wendelbo

För en dryg timme sedan skuttade jag ut ur Clarion Sign i mina omöjliga skor för att försöka leta mig hem till min vän Fredrikas soffa och nu är jag äntligen här. Det har varit bloggträff så in i tusan! Designbloggarna har tagit över stan. Jag kan inte understryka hur mycket jag älskar att komma till Stockholm och leka viktig och framgångsrik bloggtjej. Jag ska fakea tills jag makear!

Foto: privat // På Designgalleriet

Och när man talar om djävueln, här har ni…uhh. Mina fötter gör så ont och Fredrika får hämta allt till mig, vilken gäst jag är va. Här har ni en av mina fötter på Designgalleriet där vi befann oss som mest. Vi fick lära oss allt möjligt, jag var såld på alla Hannas tips om Instagram. OCH jag älskar Insta (följ mig, @gretap3).

Foto: privat //Spelet Craftalong från Panduro

Efter mycket om och men blev alla tillslut experter på Instagram och suget på sällskapsspel tog över. Bästa Panduro hade sponsrat Designbloggarna med deras nya pysselspel Craftalong som vi fick prova på. Spelet går ut på att, genom tärningsslag, smala på sig roligt pyssel och sedan göra något kul utav sakerna. Jag gjorde en röd enögd tjej som hade mens eftersom det blev så mycket rött tyg över. (Jag vann också bäst ihoppysslade sak i min grupp, glad)

Foto: privat // Craftalong från Panduro
Foto: privat // Söndagsmorgon på Clarion Sign

På kvällen gick vi till Clarion och jag fick äta lyxig hamburgare, det betyder att jag var nöjd. Sedan började Designbloggarna Awards där jag vann årets ”SELFIE” vilket jag tror beror på detta härliga >inlägg< . Snart fick jag sällskap av en Cina och en Fredrika som också fick pris. De vann för bästa pojkvän och bästa kompis, fint! Efter en liten vända på stan fick jag sova i hotellsäng och vakna upp till hotellfrukost. N Ö J D!

Bild: privat // Brunch på Clarion Sign

Efter hotellfrukost blev det hotell brunch och milkshake med sprit i. Det är den som jag skrattar med på första bilden, tagna av Hanna. Då var alla lite trötta men glada! Om ni vill veta fortsättningen på min dag så scrolla upp till början av inlägget….ooohh, plot twist.

Tack TrendstefanStinas trådar och Tapetmartin för en härlig helg!

// Greta <3

2 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

nitton − 8 =