Att följa på Instagram

0
@frejawewer

Jag älskar Instagram, det är min bästa grej. Därför blir jag oftast mer imponerad av människor som är skickliga på Instagram. Eftersom jag är hooked på mode så är det sådana insats jag gillar mest. Det känns som modebloggar är en smula passé och att Instagram är den nya plattformen för mode. Instagram blir som en ny version av Pinterest. Här är några av dem som inspirerar mig på Instagram:

Hanna Stefansson
@hannastefansson

Bild: @hannastefansson

Här har vi Hanna, en riktigt skarp instapersonlighet. Hanna är både bloggare och fotograf. Jag har börjat använda min basker flitigt efter denna bilden. Du hittar henne också på: hanna.elle.se!


Freja Wewer

@frejawewer

@frejawewer


Älskar Freja! (blonda på bilden) Hon är min främsta modeikon!!(LOL, men sant) Störigt att hon är så attans snygg för allt sitter bra på henne. Freja är en modell och bloggare från Danmark.

 

Emili Sindlev
@emilisindlev

Foto: @emilisindlev

Denna bilden är från Roskilde??!?!?! Vem har på sig detta på Roskilde? jaja, skitsnygg är hon iallafall och riktigt fin stil. Dock lättare för en mega dunder brud att ha på sig gamla blommiga klänningar än för t.ex. mig. FUSK! 

Wasima Ayad
@vvasima

Foto: @vvasima

Wasima är stylist och dj, hon jobbar med artister som Linda Pira och Cherrie. Wasima påminner mig om Lana del Rey i musikvideon till Ride<– Min soft spot. Wasima kör helt på sin egen grej och därför gillar man henne extra mycket. Hon producerar mycket rörligt material på insta, anledning till dålig bild ^.

Följ dem. Kram// Greta

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

tretton − 10 =