Skitsnygga trädgårdsredskap från Down Under.

0

Bilder: Grafa

Jag tror att alla skulle spendera mer tid i sina trädgårdar om de hade de här trädgårdsredskapen, som faktiskt kommer ända från Australien, närmare bestämt är det Grafa som ligger bakom dessa och bakom Grafa står eldsjälen Travis. Han har arbetat med att göra trädgårdsredskap i koppar sedan 2011. Han älskar att arbeta med det materialet.

-”Det är tillräckligt mjukt för att kunna skapa intressanta och organiska former, samtidigt som det är hårt nog att klara av en livstid i trädgården”. /Travis

Redskapen är ganska så dyra, men då får man tänka på att de är handgjorda i fina material. Den mesta kopparen är återvunnen. Brons finns där skaftet möter bladet och skaftet är gjort av ”Corymbia maculata”, ett träd som är besläktat med eucalyptusen. Alla material är utvalda för sina hållbara egenskaper.

De här trädgårdsredskapen är relativt dyra (från ca 460 kr) men jag tänker att det är den perfekta presenten till den trädgårdsintresserade som har allt. Tänk att fylla 50 år och öppna ett paket med dessa redskap i, vilken lycka.

Ni kan läsa mer om Grafa och handla dem här.

grafa_gardentools4

Enkla förpackningar som passar bra till produkten.

grafa_gardentools2

Det finns också hållare till redskapen.

grafa_gardentools1

Här ser man de olika delarna och materialen i redskapen.

grafa_gardentools6

”Gaffeln” in action.

Ha en bra dag!

 

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 × 3 =