Att Skapa Sitt Drömboende En Sak i Taget

0

Alltså det här med hållbarhet. Det är inte alltid helt enkelt tycker jag. Jag vill så jäkla väl. Jag vill göra bara bra val. Men det är inte så himla självklart hur ju. Räcker det att jag köper ekomjölk och struntar i att ta kontoutdrag i bankautomaten. Nej givetvis inte. Måste jag sluta konsumera helt då? Jag vet inte exakt vad som krävs men jag har en taktik.

När jag flyttade till Peking för nåt år sen fick jag ett ypperligt tillfälle att rensa lägenheten och bara behålla det som a betyder något för mig och b nödvändiga bruksföremål. Därför är min lägenhet nu ett enda tabula rasa. Och jag kommer börja fylla den sakta men säkert bara med saker jag älskar och vill ha med mig livet ut och kvalitetsföremål som håller mitt liv och gärna några fler. Jag vet inte om det är tillräckligt. Jag vet inte om det är okej att vilja köpa saker överhuvudtaget.

Men jag tänker mig ett hem ungefär som konstnären Marilyn Minters jaw-dropping New York-lya. På bilden ovan syns godbitar som Kueng Caputos sandpall, en Anton Alvares thread-wrapping och fåtölj av Patricia Urquiola. Aaaah kan knappt se mig mätt på detta!

Marilyn Minter W Magazine

Bilder via W Magazine, av Jason Schmidt

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

sexton + 4 =