Sensommarens bästa grillar

0

Sensommarkvällar. Det finns inget bättre än augustimåne, några vänner och att få grilla lite. Förlänger semesterkänslan. Om du är sugen på att uppdatera din grill inför i år så ska den uppenbarligen vara rund och stå på tre ben. Som en tripod. Eller vara lite galen. Allt för att visa att du är en lite ”crazy kille” som har distans till hur exakt köttet eller majsen ska grillas.

Här nedan är några av säsongens konstigaste och därmed kanske trendigaste grillar. Star-Wars-Death-Star-BBQ_grande

Tre ben och rund. Precis som den här. Varför inte en egen Death Star från filmerna ur Star Wars. Den här hittade jag ett pris på och den kostar 111 euro.

5-1-e1491470067198

Den här påminner en hel del om dödsstjärnan ovanför och det är ju så att vi ser en tydlig trend för grillar – de blir runda. Den här är faktiskt elektrisk och kommer från George Forman och kostar 87,84 dollar på Amazonmånadens grill 2 Donkey Products kallar den här grillen för ”The Beast” och är som gjord för killar i flanellskjorta. Kostar 399 euro.

solsource

Den här är också rund och står på tre ben. Men det är en så kallad solgrill och bygger på att grillen som fångar upp solens strålar och omvandlar till hetta för grillning. High Tech och nåt som uppenbarligen bara funkar när solen är uppe. Alltså inte för de där sköna augustikvällarna. Kan bli din för 499 dollar.

star-wars-death-star-fire-pit

Avslutningsvis. Grillar ska fixa mat, men det finns ju också eldstäder som fixar mys. Den här Death Star-varianten är ju galet snygg. Tillverkad som ett unikt objekt och inte nåt man kommer se i var och varannan trädgård. Vill ha.

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

nitton − 1 =