Julkalender lucka 8: Vinn köksknivar från Per Morberg

0

Dags för ny lucka. Man ska inte ge bort knivar i present – sägs det. Bortgångna Magdalena Ribbing berätta det det enligt skrock innebar att knivar innebar att man ska av vänskapsbanden. Däremot kunde man komma runt det om man ”betalade” till exempel en krona för paketet.

Men vem kan säga nej till ett nytt set med knivar av Per Morberg? För att vinna ett nytt sett med knivar så gå in på Designbloggarnas instagram och följ instruktioner. Denna lucka kan bli din.

Om knivsettet finns följande att läsa:

Knivset med kockkniv, grönsakskniv och skalkniv. Knivarna är tillverkade i Japan av japanskt rostfritt stål med handtag av obehandlad ek och bolster av mässing. Knivarna är slipade med 16 graders vinkel. Värde: 2 399 sek

Om Morbergs kökskollektion:
Enligt Morberg är att laga mat och äta en kärlekshandling. Denna kärlek till matlagningen framgår när man ser redskapen som Morberg själv har i sitt kök – de andas det genuina, kraftfulla och klassiska. Morbergs mission är tydlig – att erbjuda vackra kvalitetsprodukter som ska kunna åldras väl och tåla att användas både idag och av kommande generationer.
 

designbloggarnadesignbloggarna

Kolla gärna imorgon för luckan som öppnas hos Very Camilla.

SparaSpara

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

13 − 5 =