Känner du dig ensam ibland? Designbloggarna vill bli fler!

0
designbloggarna

Designbloggarna är ett kollektiv för oss som tycker bloggtillvaron kan vara ensam ibland. Vi är ett alternativ för dig som inte vill blogga under ett större förlag/plattform/magasin, som vill ha kvar din frihet men ändå inte vara ensam.

Nu vill vi bli fler. Vi söker dig som är etablerad bloggare och som längtar efter ett större sammanhang. Du har drivit din blogg i ett par år, har en trogen skara följare och levererar regelbundet bra och engagerande innehåll. Du är aktiv i sociala medier och kan mer än genomsnittet om digital marknadsföring.

Varje designbloggare har sin egen inriktning, men design är vår röda tråd. Kanske bloggar du om trädgård, tapeter, färg, badrum eller fantastiska hotell? Om ditt jobb i designbranschen eller om en designrelaterad hobby du brinner för?

Ingen får betalt för att blogga hos Designbloggarna, intäkter som kan uppstå är via samarbeten och annonsförsäljning. Designbloggare hjälper varandra och arbetar tillsammans för varandra och det gemensamma varumärket. Två gånger om året träffas vi alla för en bloggträff någonstans i Sverige då vi bor lyxigt på hotell, konfererar och har det mysigt tillsammans.

Vill du veta mer? Hör av dig till stina@braunloden.se eller stefan@trendstefan.se

(En kul grej vi gör är att ordna events och fester. Bilden ovan är från en festerna vi brukar ordna i samband med Formex-veckan i Stockholm.)

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

två + 8 =