Colours of DS Automobiles

0

DS

Jag och Trendstefan blev inbjudna till Paris för att titta på ett nytt bilmärke som lanseras, DS automobiles, samt 60- års jubileét av bilmodellen DS eller ”paddan” som den kallas i Sverige. Jag har såklart tagit ställning till bilarna utifrån ett färgperspektiv.

DS 5

Här delar av konceptbilen DS 5 som visades för första gången i Paris, the spirit of avant-garde, ordet som har varit DS profilering sedan 1955. En touch av shimmer shammer trenden som man även ser i inredning. För en mer exklusiv marknad.

Citroen DS 6

Här DS 6 i en kopparfärg som endast kommer att säljas i Kina för tillfället, intressant hur koppartrenden som så länge funnits i vår inredningsvärld även spridit sig på bilen. Eller var det bilen som influerade koppartrenden till inredningsvärlden?!?

DS

Roligast var ändå att se de olika färgerna på de gamla 50 och 60-tals modellerna av DS. Här en av mina favoritfärger från 50-talet, mintgrönt.

DS

Mitt inne i Paris, på Place de la Concorde hade 700 bilar samlats av bilsamlare världen över för att delta i paraden. Fantastiskt att se alla dessa bilar samlade och så väl bevarade. En riktig tillbakablick. Vilken otrolig häftig historieresa samtigt som vi fick se alla de senaste teknikerna och finesserna för detta nya premiummärke. Nästa modell av DS kommer ut någon gång mellan 2018-2020. Håll utkik!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

fyra − 2 =