SENASTE ARTIKLARNA

Moving Stripes

0

byenshegn6

byenshegn7

Det sägs att gå 15 minuter längst en grå betongvägg är jämfört bart med att sitta i en cell med en papperspåse på huvudet. Därför blev jag så glad när jag hittade danska Kristine Mandsberg projekt Moving Stripes, där hon tar över grå betongväggar i staden och skapar offentliga konstverk. Hög lyckofaktor att ha den vägen till jobbet. Mer konst åt folket och staden. Hoppas på att hon får uppdrag i Stockholm också.

DELA

Färg och Trendspaning

0

På lördag den 20 maj kl. 12.00 håller jag en trend och färgspaning  i Mall of Scandinavia. Lottar ut 5 biljetter. Skriv din mailadress i fältet nedan om du är intresserad av att gå så hör jag av mig till den som vinner. Välkomna!

DELA

Colour workshop 11 maj

0

Färg och moodboard workshop

Vill du lära dig mer om hur du kan inreda med färg och få chansen att göra en moodboard tillsammans med två proffsinredare kom på min och Lindas färgworkshop. Passa på att ställ frågor om du själv funderar på att bli inredare eller om du funderar på att göra om ett eller flera rum hemma.

11 Maj kl. 18-15-21.00, Designgalleriet. Kammarkargatan 52, i Vasastan. Stockholm.

Anmälan till sara@saragaranty.com

Kostnad: 350 kr (om du tar med en kompis går du gratis)

DELA

Fredagsinspiration

0

unnamed3

unnamed

unnamed2

Äntligen fredag, sol och vackert väder. Här kommer lite fredagsinspiration på färgfronten. I veckan släpptes dessa vecka bilder framtagna tillsamman av min norska färgfavorit Dagny för Holländska färgföretaget Pure Original Collection. Ren fredagsnjutning.

DELA

Ljuskonst

0
SP DENVER 18

Just nu är jag uppe i Haparanda och pratar konst till konst, inredning och ljuselever. De ska alla skapa ett konstverk på temat sexuell identitet eller ur ett non-duality perspektiv om vem är jag. En av mina favorit ljuskonstnärer är Dan Flavin, bild ovan, som skapat otroliga färginstallationer.

DELA