SENASTE ARTIKLARNA

NK Skyltfönster

0

Design House Stockholm firar 25 år. Det firar de med att bjuda in sex stylister som får tolka varsin produkt i varstitt skyltfönster på NK. Jag är en av de utvalda stylisterna (så glad) och blev tilldelad två stolar, Torso av Lisa Hilland som lanseras idag och Wick chair. Mitt koncept var såklart mer färg åt folket men jag började också fundera på alla stolens olika användningsområden. När jag började tänka på det, insåg jag hur mycket man faktiskt använder stolen till under en dag. När man dricker sitt morgonkaffe, stolen du sitter och arbetar långa dagar framför datorn, stolen då du väntar på någon och stolen som får agera klädhängare när du går och lägger dig. Superroligt projekt och jag är så glad. De andra utvalda stylisterna som också gjort superfina fönster är: Anna Leena, Sasa Antic, Synnöve Mork, Amanda Rodriguez och Tina Hellberg. Podierna är målade i färger från Färgbygge.

IMG_4263

clothing chair (TORSO av Lisa Hilland)

IMG_4244waiting chair (WICK CHAIR)
IMG_4308

working chair

IMG_4337IMG_4270

 

DELA

Colour Emotions på Dunkers Kulturhus

0

Colour Emotions – Poem Edition. Min utställning som har rest genom halva europa är nu tillbaka i Sverige och ställs just nu ut på Dunkers Kulturhus I Helsingborg. Kanske sista chansen att få se den. Missa inte – pågår fram till den 30 april 2017.

DELA

Stora Trenddagen 2017

0

För sjunde året i rad presenterar Trendexperten Stefan Nilsson årets inredningstrender på Stora Trenddagen. Jag och mina kollegor på Trends&Friends har stylat och inrett små rum/montrar till varje trend.

Jag har 2 utvalda favoriter bland trenderna, vill du läsa mer om de andra se här. 

stora trenddagen

Superhero /Supernature trenden handlar om starka färger, superhjältar, överdimensionerade blommor.

stora-trenddagen-34

Peter Pan trenden handlar om att vi flyr verkligheten in i Neverland. Barnsliga former, Peter Pan som aldrig vill bli stor, massor med färg, massor med växter. Humor på gränsen till Kitch. Personligen är detta min favorittrend.

DELA

Årets färggladaste stol

1

Brittiska H furniture stol WW är den mest spännande jag sätt på länge. Vill genast klicka hem några till mitt kök, kostar 940 pund. Speciellt förtjust är jag i den med röda ben. Kanske kan man måla en liknande variant själv..?

DELA

God Jul

0

Alcro-Julgran_670

God Jul till alla mina läsare. Hoppas ni får en riktigt färgstark jul. Ser fram emot nästa år då jag har supermycket roliga projekt på gång. Julgranen är stylad av mig av kulörer från Alcro.

DELA