SENASTE ARTIKLARNA

Stora Trenddagen 2017

0

För sjunde året i rad presenterar Trendexperten Stefan Nilsson årets inredningstrender på Stora Trenddagen. Jag och mina kollegor på Trends&Friends har stylat och inrett små rum/montrar till varje trend.

Jag har 2 utvalda favoriter bland trenderna, vill du läsa mer om de andra se här. 

stora trenddagen

Superhero /Supernature trenden handlar om starka färger, superhjältar, överdimensionerade blommor.

stora-trenddagen-34

Peter Pan trenden handlar om att vi flyr verkligheten in i Neverland. Barnsliga former, Peter Pan som aldrig vill bli stor, massor med färg, massor med växter. Humor på gränsen till Kitch. Personligen är detta min favorittrend.

DELA

Årets färggladaste stol

1

Brittiska H furniture stol WW är den mest spännande jag sätt på länge. Vill genast klicka hem några till mitt kök, kostar 940 pund. Speciellt förtjust är jag i den med röda ben. Kanske kan man måla en liknande variant själv..?

DELA

God Jul

0

Alcro-Julgran_670

God Jul till alla mina läsare. Hoppas ni får en riktigt färgstark jul. Ser fram emot nästa år då jag har supermycket roliga projekt på gång. Julgranen är stylad av mig av kulörer från Alcro.

DELA

Tips till alla konstälskare

0

building_facade_rod

Ett tips till alla konstälskare där ute, nu finns det ett sätt att köpa konst till ej hutlösa priser. Genom Absolut Art kan du köpa konst av din favoritkonstnär i begränsad upplaga. Alla verk är signerade. Hittade snabbt min favorit Przemek Pyszczek som jag vill tipsa om.

DELA

Vinn biljetter till Stora Trenddagen 2017

24

Nu kan du vinna två biljetter till Stora Trenddagen den 10 januari på klara strand där vi presenterar 2017 års inredningstrender. Skriv i ämnesraden vilken färg du tror kommer bli stor 2017. Vinnaren presenteras i slutet på december.

DELA