titta uppåt..

0
Drömmer om målade tak i olika färger. Det känns som det absolut hetaste och trendigaste i höst inom inredning. Och även rosa väggar syns överallt. Bilderna kommer från Ferm Living. Vad säger ni? Skulle ni våga er på målade tak?

svensk sommar

0
utemöbler Bild: Alcro Jag älskar svensk sommar och håller mig gärna hemma i Sverige och målar utemöbler i Stockholms skärgård. Ett härligt sätt att hålla sig kreativ och fortfarande vara ute i naturen. Blir du riktigt inspirerad kan du gå loss med att måla samma möbel i olika nyanser av samma färg.  

Sandberg news

0
Sandberg har släppt en kollektion med 13 nya mönster. Jag föredrar målade väggar just för tillfället, men fastnade annars för denna tapet av Lotta Kvist. Tror mycket på mörkröda toner i höst.

styling Studio Pepe

0
studio pepe AD04160688_p AD04160735_p Älskar denna styling av Studio Pepe, vad som börjar bli supertrendig just nu är att ha med statyer i sin styling. Såg det redan i London för ett år sedan hos Burberry men tror vi kommer få se ännu mer av det i framtiden. Studio Pepe är för övrigt en bra inspirationskälla om man gillar färg.  

HAPPY SUMMER

0
kirsten_beets._flamingo_beach_2017._oil_on_paper._615_x_810mm._framed kirsten_beets._saturday_2017._oil_on_board._1350_x_1900mm._framed Äntligen har sommaren kommit, för er som fortfarande jobbar och inte har tid att njuta av sol och bad bjuder jag på dessa två posters med badtema från Stileben.