Trender, Formex och VIP fest

0
Utställning Layout på Formex

Nu har min bebis också varit på sin första trendföreläsning, på designmässan Formex och minglat på Designbloggarnas VIP fest. Som tur sov hon för det mesta och jag kunde i lugn och ro titta runt.

Stora trenddagen var som alltid roligt och intressant. Nytt för detta år var att trender visualiserades med korta videoklipp där Trendstefan introducerade varje trend. Kul med ändringen tycker jag. Min favorit trend var ”Dusk” fokus på det imperfekta. Man blandar ihop olika material och skapar det ”perfekt imperfekta”. Det är unika hantverksmässiga produkter som är viktiga i trenden, gärna få, men noggrant utvalda.

Trendstefan pratar om trend Dusk

Nästa dag var vi på Formex. Detta år tittade jag första gången även barnprylar. Många fina gulliga saker för barn, ganske det mest gulligast var en tjock tung flodhäst från Züny. Vet inte om Züny skulle bli barnets första val, men söta lekdjur har de iallafall.

formex
Hippo från Züny och ljuskällan från PRHome

Från Design Talents gillade jag mest Studio Cajsa Carlenius handbyggda vaser i stengodslera. Vackra kontraster och former. Fina former hade också Smaelta glas.

Smaelta glas och Studio Cajsa Carlenius

Och vad roligt med så mycket folk på Designbloggarnas VIP fest hos Gulled!

Designbloggarnas fest

Klicka här om du vill läsa mer från Baltic Vibes by Kärolin.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

fem × tre =