Gratta på Fars dag med en miljövänlig present

0
6 bra tips på sistaminuten-presenter på Fars Dag.
Du har väl inte glömt bort att det är Fars dag på söndag? Passa på att överraska pappa med en present som han både får glädje av och som är snäll mot planeten. Här är sex tips för dig som är ute i sista minuten.

Vill du visa din omtanke om far så är det ju bra att göra det på ett sätt som inte har negativ effekt på miljön. Jag tycker absolut inte att man behöver köpa dyra presenter, huvudsaken är att din pappa känner sig uppskattad.

Vill du inte köpa något så kan att baka en god kaka eller en tårta vara en bra idé, eller gå ut och fika tillsammans. Men om du vill ge far en present så har jag samlat ihop några tips som funkar i sista minuten. Viktigt är att det är något han har glädje av och som kommer användas.

6 miljövänliga sista minuten-presenter på Fars dag

 

Kanske drömmer pappa om att flyga luftballong.

Ge bort en upplevelse
Kanske har din pappa alltid drömt om att få göra något. Eller så kan det vara något enkelt som ni kan göra tillsammans, det blir säkert uppskattat.

Skänk pengar till prostata-forskningen.

Skänk en slant till forskningen
Har din far redan allt han behöver, skänk en slant till en välgörenhet som han stödjer. Är det ingen särskild sak han brinner för så passar det bra att tänka på forskningen kring prostatacancer nu i movember.

Ge bort en väderstation från Clas Ohlson.

Ge något till ett specialintresse
Är pappa en vädernörd så passar den här väderstationen från Clas Ohlson finfint. Annars kanske han har ett annat specialintresse som du kan köpa något till.

Prensentklassikern kalsonger i ekobomull.

Klassiska kalsonger
Det är en presentklassiker av en anledning, det behövs alltid. Här från Frank Dandy i ekobomull.

Rakbox
Är far en skäggbärare behöver han såklart riktiga grejer att trimma det med. Skippa engångshyvlar och satsa på kvalité som håller, eller köp en skäggolja som är ekologisk. Här ett kit från Beardshop.se.

Vattenflaska från Klean Kanteen är en bra present.

Vattenflaska
En bra vattenflaska är oumbärligt. Sparar på både ekonomi och miljö. Klean Kanteen har flaskor som är giftfria och finns på många ställen att köpa.

 

Läs mer från Annikas Ärliga

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

15 − 5 =