Wish – mina bästa (ehrm) shoppingtips.

0
wish
Alla bilder i inlägget är skärmdumpar från appen Wish.

Första steget är att erkänna att en har ett beroende. Ja. Jag erkänner. Jag är beroende av Wish.

Inte så att jag shoppar ohejdat mycket därifrån, men jag lägger orimliga mängder tid till att söka och bläddra i appen. Wish har blivit lite som mitt nya Pinterest, kan en säga. Greta vet vad jag pratar om. Och förlåt, Erik, för att jag drog ner dig i träsket idag!

Hittills har jag beställt två grejer därifrån. Den ena var billigt skit och den andra var superbra, lite som förväntat med andra ord. Men det var inte det jag ville prata om, jag vill prata om allt det som finns där. Så. Mycket. Orimliga. Grejer.

Vi börjar med min favorit-kategori, Heminredning. Den är en GULDGRUVA om du vill ha riktigt konstiga prylar hemma.

Till exempel om du skulle vilja ha ett vattenfall på golvet. Säg i köket. Som om din diskmaskin sprungit läck på ett mycket våldsamt sätt.

Och vem har inte drömt om att kunna titta upp på den blåa himlen i vardagsrummet? Well, jag kan komma på ett par personer, mig själv inkluderat.

Men en HÄNGBRO, hörrni! Det vill en ju ha lite här och där! Pga sjukt rimlig inredningsdetalj.

wish
Carpe Diem-väggord, kom tillbaka! ALLT ÄR FÖRLÅTET!

Låt oss nu gå över till badrummet. Här öppnas en helt ny värld av möjligheter! Bakteriella sådana. Jag vet inte, men jag känner att tyg och toalettstol är två saker som bör befinna sig så långt ifrån varandra som möjligt. Men det kanske bara är jag.

wish
Både classy OCH hygieniskt!
Och sen har vi ju Baby & Barn-kategorin.

Till exempel är det ju sjukt rimligt att alla små pojkbebisar inte lär sig kissa på en vanlig toalett eller potta. De måste ju ha en egen urinoar. Såklart.

Ni vet väl också att ett av de största trauman i en bebis liv är rumstempererade våtservetter? Bespara er tusentals timmar av terapi med en våtservettsvärmare!

Bebisar har krupit i grottor, på stampade jordgolv och marmor. Linoleum och parkett. Det verkar ha gått rätt okej hittills. Men nu kan vi spara på di stackars små knäskålarna med vadderade knäskydd! (Jag har en liten teori om att det liksom inte ska vara asskönt att krypa, så att bebisen vill lära sig gå istället. Vore sjukt fascinerande att göra en studie på barn som använder dessa knäskydd. De kanske ALDRIG lär sig gå?)

wish
Urinoar-potta, våtservettsvärmare och knäskydd för krypande bebisar. Rimligheter i kvadrat!

Om du blev sjukt sugen på att klicka hem nåt av ovanstående (GÖR DET INTE), rekommenderar jag att du laddar hem appen direkt. Om du har en iPhone kan du göra det HÄR, och om du har en Android kan du ladda hem den HÄR.

Happy shopping (och förlåt)! /Anna

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 × 4 =