Veckans mest otippade upptäckt.

0

Jag handlar inte på H&M längre, och kan inte säga att jag saknar det speciellt mycket.

Eller jo, min absoluta favorit-modell på t-shirt (en längre rackare från Divided) som säkert kommer implodera i garderoben en dag. Gråter vid blotta tanken.

Men det gör också att jag får titta lite mer på vad som finns utöver H&M. Barnavdelningar på kedjorna brukar normalt sett inte bidra till några större hurra-rop. De funkar när en ska köpa tiotusende paret tights som kommer gå sönder om 3.. 2.. 1.. vurpa på grusgången, sådääärja.

Igår satt jag och bläddrade i en app efter en långärmad tröja till Totte och byxor till Alice och kollade som vanligt alla avdelningarna. Först blev jag glad över detta på ”Flicka 5-14 år”:

Veckans mest otippade upptäckt

Hell yes! Här är det nån som fattat. Så klart har de ju några ”gulligare” textvarianter också, men som alltid vill ju kedjorna tjäna pengar på alla.

Och på ”Baby Pojke 3 mån-4 år” värmde detta mig lite extra:

Veckans mest otippade upptäckt Veckans mest otippade upptäckt

HJÄRTAN hörrni! Unheard of på killkläder! Och mjuka värden. Var snäll. Kolla att dina medmänniskor mår bra. Så fint! Jag kan inte minnas att jag någonsin sett hjärtan på killkläder förut (då räknar jag inte märken som är uttalat unisex för då ÄR det ju tekniskt sett inte ”bara” för killar som det är här). ”I <3 blablabla” räknas inte heller. Värt att notera är att det finns en ”Mom”-t-shirt också, men då är det en stjärna istället för hjärta. Hej uppochnervända världen!

Jaha, men vilken kedja var det som fattade att det här var en bra grej då? Nån svensk, va? Vi är ju ändå så bra på jämställdhet och genustänk! Svar: Nej.

Det är spanska Zara. 

Helt klart veckans mest otippade upptäckt! Nu kanske lite fler av kedjorna vågar följa efter? Göra det ännu bättre? Hoppas!

Ha en fin måndag! /Anna

Vill du läsa mer av Anna, klicka HÄR

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 − 5 =