Veckans app-tips: Little Fox Music Box

0
app-tips Little Fox Music Box
Bild: Fox and Sheep GmbH

Appar, appar, appar. Det finns så sjukt många appar för barn, och så sjukt många fula och dåliga appar för barn. Därför tänkte jag börja med Veckans app-tips här i bloggen!

En favorit jag har haft länge är Little Fox Music Box från Berlin-baserade studion Fox and Sheep GmbH. Appen riktar sig främst till barn 3-6 år. Jag tror den kan vara rolig några år till (jag är helt förtrollad av den, och jag är ju för sjutton snart 38 år.) Den kostar 20 kr i App Store, och 30 kr på Google Play. För de futtiga kronorna får du, förutom en SJUKT SÖT RÄV:

  • Tre låtar att lyssna på (London Bridge, Evening song och Old Mac Donald)
  • Över 100 roliga interaktiva funktioner i låtarna
  • Musikstudio där du kan skapa och spela in egna låtar
  • Karaoke med inspelningsfunktion

Min favorit i Little Fox Music Box är ”Evening song”, som är nästan hypnotisk. Musiken är lugn och jag vill liksom bara sitta och dra ”norrskenet” över skärmen och släppa ut drakar i all evig framtid. De kvällar vi är för trötta för att läsa, ingår den i vår nattningsrutin tillsammans med en annan app som jag tänkte tipsa om nästa vecka!

Appen är såklart allra mest effektfull på en iPad eller motsvarande platta, men funkar även på mobil utan att vara för pillig.

Här kan ni se en liten ”trailer” för appen:

Ha en fin onsdag!

/Anna

 

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

15 − två =