Mamman tar hemester på Clarion Hotel Sign

0
Clarion Hotel Sign

SPONSRAT INLÄGG I SAMARBETE MED CLARION HOTEL SIGN

Det var som bekant bloggträff i Stockholm, och det var ju fint eftersom jag slapp åka mer än 10 minuter med tunnelbanan för att komma fram. Men lite av själv grejen med bloggträff är ju att det är lite utav en ”mini-semester”, så lite besviken blev jag ändå.

Men så visade det sig att det fanns hotellrum över på Clarion Hotel Sign! Hej ostörd sömn! Hej inga barn i sängen! Hej inga barn som följer med in när jag går på toaletten! Hej uppe sent utan större konsekvenser!

Så, jag tjingpaxade ett rum utan att tveka. På våning 8 med utsikt över Norra bantorgets lummiga park fick jag ett härligt rum. Dessutom nära Selma City Spa, så jag kunde gå dit i badrocken utan att skämmas det minsta!

Clarion Hotel Sign
Gaah. Längtar tillbaka!

Vänligen notera Ägget och Svanen-fåtöljerna där jag, i min fantasi (för jag hade inte tid till det), kunde sitta och dricka ett glas vin och titta ut över hustaken genom panoramafönstren.

Clarion Hotel Sign
ALLTSÅ UTSIKTEN!?

Istället fick jag dricka vin tillsammans med mina fina bloggkollegor i hotellrestaurangen, Kitchen & Table. Vi åt både middag och brunch där, och jag kan varmt rekommendera båda. På bild nedan ser vi Camilla Julner och Annette Eriksson i djupa funderingar över vad på middagsmenyn som låter godast (svar: allt.).

Clarion Hotel Sign
Fint med ”miniväxthuset” GROW mitt på bordet.

Och sängen. Åh. Sängen. Så klart var jag så uppspelt över att få sova ostört att jag inte kunde somna, men nu pratar vi inte om det. Vi pratar inte heller om jag somnade till en fransk dokumentär om Alan Turing och vaknade i blått sken klockan 3 på natten. Vi pratar om sköna madrasser, frasiga lakan och fluffiga kuddar. Och inga små fötter i njurtrakten.

Clarion Hotel Sign

Så, vad var bäst med den här hemestern? Frånvaron av barnskrik? Sängen? Utsikten? Maten? Bada i 37-gradig pool utomhus?

Kan inte välja. Vet bara att jag vill tillbaka, helst imorrn.

Ha en fortsatt fin torsdag! /Anna

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

11 − 6 =