Napphållare från Lullalove

0
lullalove
Bild: Lullalove

Ni kanske minns att jag skrev ett inlägg om osynliga nappar för några veckor sen? En lösning på det problemet är att ha en napphållare.

Hittade dessa ursnygga napp/leksakshållare från polska Lullalove. De kommer såklart bli sådär härligt uppblötta av bebisdregel, men ändå. Tills dess är de snygga. Och de går att tvätta på 40 grader i maskin när de är för äckliga. Ytterligare ett plus är att de är som små mini-gosedjur, så barnet själv har lättare att hitta nappen.

lullalove
Bilder: Lullalove
Napphållarna finns i tre varianter; en Akita inu-hund, en kanin med långa mjuka öron och ett lodjur. Av någon outgrundlig anledning har den svenska distributören valt att döpa om lodjuret till räv och akita inu-hunden till björn. Det hela är mycket oklart. Hund/björnen kanske jag kan köpa om jag kisar med ögonen, men lodjuret/räven? Skulle vara den orangea färgen, möjligtvis.

Förutom öglorna som en kan fästa olika sorters nappar i, har de även ett litet fäste med tryckknapp som en kan sätta runt en bitleksak. Fiffigt! Jag tänker att en skulle kunna använda leksaksfästet att knäppa fast napphållaren runt selen i vagnen eller bilstolen också.

lullalove
Bild: Lullalove

Än så länge verkar de inte finnas hos nån återförsäljare, men vi hoppas att de dyker upp snart. Jag tänker nog i alla fall lägga vantarna på en!

Trevlig helg! /Anna

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

19 − 2 =