Julkalender lucka 5: Vinn ett babygym från Skip Hop!

0
Julkalender Lucka 5: Vinn ett babygym från Skip Hop!
Bild: Skip Hop

Skip Hops härliga kollektion Vibrant Village har en modern känsla i de svartvita, grafiska illustrationerna och är ändå precis lagom färgglad.

Ta chansen och vinn ett babygym från kollektionen idag, till ett värde av 1199 kr! Klicka in på Designbloggarnas instagram så hittar du all information du behöver för att vara med och tävla. Tävlingen pågår endast till och med 23:59 ikväll 5/12, så skynda skynda! Kanske kan det här bli det största paketet under granen till någon liten du håller kär?

Julkalender Lucka 5: Vinn ett babygym från Skip Hop!
Bild: Skip Hop

Just det här babygymmet har extra allt – hela 17 olika aktiviteter som stimulerar och utvecklar ditt barn! De interaktiva bågarna över babygymmet innehåller både ljus och ljud. Som vanligt är Skip Hop duktiga på att anpassa sina produkter både för barn och föräldrar, så du behöver inte vara orolig för att det kommer kännas som att du bor på ett diskotek.

De hängande leksakerna har bland annat bitleksak, spegel, prassel och massa härligt att känna på för små fingrar som utforskar världen. Självklart går de enkelt att ta loss och fästa i barnvagnen eller bilstolen vid behov!

Julkalender Lucka 5: Vinn ett babygym från Skip Hop!
Bild: Skip Hop

När barnet blivit för stort för att ligga under bågarna kan du ta loss dem och förvandla babygymmet till en lekmatta istället. Av samma anledning blir babygymmet platt och lättförvarat när barnet inte använder det, eller om du vill ta med babygymmet på en resa. Smart!

Vill du se mer ur kollektionen Vibrant Village? (Ja, det vill du, allt är väldigt fint!) Då klickar du in dig HÄR!

Lycka till i tävlingen! /Anna

PS. Missa inte morgondagens lucka inne hos Very Camilla – det är nåt alldeles extra drömmigt!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

12 + två =