JULKALENDER LUCKA 21: Vinn filten Cuddly från Vinter & Bloom!

0
vinn filten cuddly från Vinter & Bloom - Designbloggarnas julkalender
Bild: Vinter & Bloom

Svenska Vinter & Bloom inspireras av de skandinaviska årstiderna – och de gör det alldeles utmärkt!

Ta chansen och vinn filten Cuddly i färgen Charcoal från Vinter & Bloom idag! Tävlar gör du på Designbloggarnas instagram och skynda dig, tävlingen är endast aktiv till midnatt idag 21/12!

Filten Cuddly finns i tre neutrala och fina färger, och med sitt härligt mjuka foder av korallfleece värmer den gott i vagnen eller i sängen. Filten är 100 x 80 cm stor och går lika bra att ha som lekfilt på golvet som att svepa in barnet i. Ett extra plus är den snyggt stickade framsidan som gör att filten passar bra även i soffan!

vinn filten cuddly från Vinter & Bloom - Designbloggarnas julkalender

Totte älskar sin Cuddly-filt och den är alltid med oss i vagnen när det är lite småkyligt ute – ett perfekt komplement till åkpåse när det inte är minusgrader. Och i sängen är den mysig och lagom varm. Men ibland är filten borta! Då kan storasyster ha ”lånat” den lite, jag tror nog hon får önska sig en likadan i julklapp.

vinn filten cuddly från Vinter & Bloom - Designbloggarnas julkalender

Förutom massa härliga babytextilier som bäddset och filtar har Vinter & Bloom bland annat inredning till barnrummet och barnvagnstillbehör. Om du blir väldigt sugen på nåt av det andra så kan du hitta din närmaste återförsäljare HÄR.

 

vinn filten cuddly från Vinter & Bloom - Designbloggarnas julkalender
1. Bäddtextilier i serien Herringbone. 2. Stilrena förvaringshyllor från serien Forest Collection. 3. Bästa sommar/amingsfilten (Soft Grid gallerfilt) i massa fina färger – de här två är mina favoriter! 4. Perfekta julklappen till barnvagnschauffören – inga borttappade vantar med den här handvärmaren som du knäpper fast runt handtaget.

in och tävla nu om den här supermjuka och härliga filten, den hinner kanske inte fram till jul men vad är härligare än en försenad julklapp för att pigga upp vardagen?

God jul och lycka till! /Anna

Pssst! Imorgon ska ni hålla utkik hos Stinas Trådar för en ny härlig vinstchans! 

SparaSpara

SparaSparaSparaSpara

SparaSpara

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

arton + 5 =