Julkalender lucka 12: Vinn ett bäddset från NG Baby!

0
vinn ett bäddset från NG Baby

NG Baby har sytt madrasser och textilier till barn i över 50 år! Från fabriken i skånska Emmaljunga levereras allt möjligt mjukt och fint till barnrum över hela Sverige.

Ta chansen och vinn ett bäddset från NG Baby idag, till ett värde av 699 kr! Klicka in på Designbloggarnas instagram så hittar du all information du behöver för att vara med och tävla. Tävlingen pågår endast till och med 23:59 ikväll 12/12, så skynda skynda!

Bäddsetet från NG Babys kollektion Woods & Fairytales är sytt i mjukaste bomullssatin, och självklart ekologiskt. Det som tävlas ut idag är i spjälsängsstorlek, men bäddsetet finns att köpa även till vagga/vagn och junior/vuxensäng.

vinn ett bäddset från NG Baby

Nu måste vi prata lite om själva kollektionen, Woods & Fairytales – en helt fantastisk kollektion, med tolv små härliga sagodjur som syns på textilierna.

vinn ett bäddset från NG Baby

Varje djur har självklart en egen liten personlighet, till exempel älskar bältdjuret Juno att åka skateboard och är lite svår att komma inpå livet till en början. Hård på utsidan men mjuk på insidan.

vinn ett bäddset från NG Baby
Vimpel från samma kollektion.

Allt känns magiskt med den här kollektionen, det är nästan så att en förväntar sig att de små djuren ska bli levande på natten och kila iväg en stund från sin plats på tyget. Som är magiskt mjukt. Ja, ni fattar. Magiskt.

Förutom bäddset kan du matcha med spjälskydd, skötbädd, amningskudde, haklapp och mycket mer i samma kollektion. Vi kan konstatera att NG Baby verkligen, verkligen gillar att sy upp tjusigheter till barn!

in och tävla nu – hade jag fått hade jag tävlat själv, men jag får nog snällt gå och köpa ett bäddset som en vanlig dödlig person.

Åh! Morgondagens lucka får ni inte heller missa, den dyker upp hos fina Kärolin (varning för extremsöta bebisbilder i hennes blogg just nu)!

Lycka till! /Anna

SparaSparaSparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

fjorton + 6 =