Garbo & Friends <3 Photowall

0
Garbo& Friends
Bild: Photowall

Garbo & Friends har alltid gjort sjukt fina grejer, i mitt tycke. Personlig favorit: Nappflaskorna med inte-så-gulliga tryck på. Känslan när jag såg dem första gången var ”ÄNTLIGEN”.

Garbo & Friends
Genialiskt. Bild: Garbo & Friends.

Men de gör ju så mycket mer än nappflaskor, såklart. Inredningsdetaljer, leksaker, bäddset, filtar, kuddar. Nu lanseras Garbo & Friends nya tapeter för Photowall, inga nya mönster men det gör inte så mycket. Jag är icke besviken. Så. Så. Fina.

Garbo & Friends
Bild: Photowall. ”Mares – Light”, 325 kr/kvm

Min favorit i kollektionen är nog ”Mares”, skulle lätt kunna tänka mig att ha den mörka varianten i vårt sovrum. Ok. Kan inte prata om sovrum eller mörker idag. Då somnar jag sittandes framför datorn (tack, lilla barnet!).

Garbo & Friends
Bild: Photowall. ”Mares – Dark”, 325 kr/kvm

Ljusa tapeter! Det pratar vi om. Bows är gullig utan att det ilar i tänderna. Bästa sortens gullighet.

Garbo & Friends
Bild: Photowall. ”Bows”, 325 kr/kvm

Fauna blir jag lite yr i huvudet av just nu, men det kan eventuellt tillskrivas ovan nämnda sömnbrist. Jag tänker på det där kalejdoskopet jag hade när jag var liten, ni vet såna man vrider på så blir det ett nytt mönster varje gång? Tänker kanske inte så mycket på de billiga plastbitarna inuti kalejdoskopet, men ni fattar.

Garbo & Friends
Bild: Photowall. ”Forest”, 325 kr/kvm

Vågar du inte gå all in på väggarna finns mönstren Fauna och Mares på bland annat filtar och bäddset också. Eller, ja. Kanske VILL du gå all in och då kan du ju komplettera tapeterna med matchande bäddset och filtar. Bows är ett ”gammalt” mönster så om du vill ha filtar eller lakan i det, får du tyvärr leta hos återförsäljare som råkar ha kvar i lager. Om du hittar är det troligtvis nedsatt i pris, och det kan ju vara lite fördelaktigt så här innan jul.

Nej, hörrni. Nu tar den här sömndepraverade morsan helg! Ha en fin sådan, ni med!

/Anna

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 8 =