Sommaren är kort…

0

…men här i Del Mar har den definitivt inte regnat bort. En dags regn på tre månader och då varade det bara några timmar. Okej, förlåt, men jag var bara tvungen…

Nu är det bara en vecka kvar av sommarlovet här och det känns som om tiden flugit förbi i ett rasande tempo. Det kan delvis bero på den jämna strömmen av besökare som hälsat på oss här på Beach Colony. Det blev många glada ”HEJ-tjut” och lika många tårfyllda farväl. Vi är så glada och tacksamma för att ni har tagit er ända hit och hoppas att ni hade det lika trevligt som vi. Annars har sommaren mest bestått av strand- och poolhäng, mindre utflykter, god mat och varma nätter.

Familjen Hilding var först ut och vi hade glädjen att få fira Lisa och Magnus bröllopsdag!

De senaste åren har vi startat sommarsemestern tillsammans med familjen Önnerfors. Så även i år, med skillnaden att de fick resa själva den här gången. Finalen på Universal Studios sägs varit riktigt lyckad. Tyvärr missade jag den eftersom jag låg hemma med tandvärk efter att ha bitit av en kindtand. Inte kul…

En fördel med att ha gäster är att man hittar på saker hela tiden. Familjen Nagy från Växjö gillar öl, och eftersom San Diego är mikrobryggeriernas mecka passade vi på att gå på ölprovning på Karl Strauss. Jag är ju inte någon ölälskare, men har trots allt börjat lära mig att uppskatta denna gyllene dryck.

Men vi hade även några dagar utan besök och då passade jag på att gå på 80-tals konsert tillsammans med min kompis Stephanie och hennes collegekompis Joy.

Sen kom min älskade Malin och hennes familj. Eftersom hon bor i Stockholm ses vi inte så ofta i vanliga fall, så på sätt och vis blev det extra lyxigt att få ha henne här i nästan två veckor.

Sommaren är ju som sagt var inte hur lång som helst, så ibland hade vi mer än en familj på besök. När Holmqvists var här passade vi på att åka till Coronado island och cykla. Mycket uppskattat av både barn och vuxna.

En av Isas bästa vänner, Alva, hade fått önska resmål när hon blev av med sin tandställning.Vi är så glada för att hon valde Del Mar!

Sist men inte minst kom familjen Bitzén, som vi lärde känna när vi bodde i Lomma. Isa och Elsa gick i samma klass och trots att vi inte bor där längre har de hållit kontakten. Sånt gillar man. En av de sista kvällarna gick vi på Fidel´s och käkade mexikanskt tillsammans med Alva och hennes familj. Det blev en bra avslutning på sommarens besök.

Nu förbereder jag mig inför skolstart och spännande projekt. Det är inte så jobbigt som det låter här i soliga San Diego 🙂

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

sju + sjutton =