Familj – Sandbergs nya tapetkollektion

0
#sandbergfamilj

Det är söndagskväll och jag borde nog ha gått och lagt mig. Imorgon börjar höstens inspelningar av Fixa och jag är superladdad. Det ska verkligen bli jätteroligt, men visst känner jag mig lite ringrostig efter semestern…

Den här helgen har varit fullspäckad av roligheter. Det började redan i fredags då jag var i Köpenhamn och besökte Lisa Grues Studio i Kødbyen.  Där var det lansering av Sandbergs nya tapetkollektion Familj. Ni som följer mig på Insta, där jag heter annabrauns, har redan sett en del av bilderna men jag bara måste få dela med mig här också.

sandbergfamilj3

Moodboard av Sandberg Tapeter.
Moodboard, Sandberg Tapeter.

Så mysigt, så trevligt och så familjärt. Det är känslan efter en fantastisk fredag där vi fick bjöds in att ta del av deras kreativa process kring framtagandet av kollektionen. Spännande och inspirerande.

Lisa Grue, en av flera Familj-designers.
Lisa Grue, en av flera Familj-designers.

Lisa Grue, som är en av designerna bakom Familj, berättade om sin tankar kring skapandet och arbetet med att ta fram sina bidrag till kollektionen. Blommor är hennes melodi, så den som vill ha sommaräng inomhus året om behöver inte vänta längre.

#sanbergfamilj
#sanbergfamilj
Hanna och jag!
Hanna och jag!

Hanna Wendelbo-Hansson är Sandberg Tapeters kreativa chef och en person som jag tycker väldigt mycket om. Tillsammans med med sina medarbetare berättade hon om hur idéer fötts och efter en del möda och besvär förvandlats till tapeter. Min favoritanekdot är historien bakom min kollektionsfavorit – Ella. Jag säger bara musbajs…

Favoriten i Familj.
Favoriten i Familj.

Vi fick även vara med om en kokedamaworkshop med Anna från Urban Garden Company, och hoppet om att kunna hålla liv i en levande grön växt väcktes även hos mig.

IMG_9705sanbergfamil6

sanbergfamilj5IMG_9722

För er som, liksom jag innan denna dag, inte visste vad kokedama är, men nu känner er lite sugna på att testa. Kolla in Urban Garden Companys blogg här!

Men kanske roligast av allt. Att träffa gamla och nya vänner och bloggkollegor. Jag är så glad att jag fick möjlighet att hänga med Helena, Johanna, Agnes, Martin, Ida, Pär, Stina, Jenny och många fler. Mycket skratt och fina minnen fick jag med mig hem. Tack till hela Sandbergsteamet, som utstrålade värme och generositet och fick oss deltagare att känna oss som en i familjen!

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 × 4 =