Var är nattugglan?

0

Jag har alltid varit en kvällsmänniska. Att stanna uppe när alla andra har gått och lagt sig har varit min grej. Sova länge på mornarna likaså. Men någonting har hänt. De senaste veckorna har jag vaknat runt 6 på morgonen – och känt mig utvilad och pigg. Det är helt galet och jag har faktiskt varit lite bekymrad. Är det åldern som slagit till, eller vad är det frågan om?

Hur som helst, nu är det som det är och jag antar att det bara är att gilla läget. Och i ärlighetens namn känner jag mig ganska nöjd med att ha förvandlats till en morgonmänniska. Morgonmänniskor är ju som vi all vet lite ”bättre” än nattugglor. Det är i alla fall vad jag har hört :). När man bor i Del Mar finns det ju alltid möjligheten att ta en promenad på stranden, vilket jag har gjort.

Min strand... Foto: AB
Min strand… Foto: AB

Just nu håller jag på med ett inredningsprojekt där naturens färger är den stora inspirationskällan. Under dagens morgonpromenad var tidvattnet väldigt lågt och het plötsligt fick stranden en helt annan känsla. Perspektiven förändrades och färgerna likaså. Det var väldigt inspirerande och jag kände att idéerna strömmade in i mitt huvud. Vi får väl se om några kommer att förverkligas i detta projektet, eller om de får lagras i mitt huvud till något annat tillfälle. Här är några bilder från dagens promenad.

Visst ser vattenavtrycket i sanden ut som ett fossilträd.
Visst ser vattenavtrycket i sanden ut som ett fossilträd, eller kanske en buske. Foto: AB
50 shades of grey. Stenarnas olika färger har nästan samma färgskala som basen i mitt inredningsprojekt.
50 shades of grey. Stenarnas olika färger har nästan samma färgskala som basen i mitt inredningsprojekt. Foto: AB
Gröna inslag kommer att mjuka upp det grå och ge rummet en inbjudande och levande känsla. Foto: AB
Gröna inslag kommer att mjuka upp det grå och ge rummet en inbjudande och levande känsla. Foto: AB
Jag älskar naturens förmåga att skapa mönster för stunden. Foto: AB
Jag älskar naturens förmåga att skapa mönster för stunden. Foto: AB

Nu blev jag tydligen lite filosofisk, men ibland blir det så. Oavsett så älskar jag att gå på stranden och faktum är att man kan hitta mycket inspiration som inte har med en beach house style att göra.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

12 − två =