IKEA-ambassadör – ett jobb för mig

0

Idag kom IKEA-katalogen. Kändes ändå väldigt fint på något vis. Inte för att jag egentligen har något behov av att införskaffa några nya IKEA-grejer idag, men man vet ju aldrig… En rolig sak. Jag har blivit utsedd till Beach Colonys IKEA-expert. På sätt och vis stämmer det. Det är ju inte så att det finns någon annan här som känner till deras produkter mer än vad jag gör. Samtidigt är det komiskt när man möter en helt främmande människa i gränden som stannar en och säger: ”Oh hi! Are you the IKEA expert?”. Tycker dock att expert är en ganska torr och tråkig titel. Känns som om ambassadör hade passat mig bättre. Tror jag får svara det nästa gång. 🙂 Har i alla fall genomfört två guidade turer, tillsammans med grannar, på Ikea San Diego.

I våra 9 resväskor som vi hade med oss fanns det vissa saker som valda delar av familjen kanske kände sig lite lätt skeptiska till att de fanns med bland de prioriterade prylarna. Bland dessa fanns två fårskinn, två kuddar och en fejkgransgirlang med inbyggda, som vi köpte förra gången vi bodde här. (Men betänk att vi kom precis innan jul och att detta och julstrumporna var vårt enda julpynt!!!!)

När vi kom fram visade det sig att girlangen inte inte hade överlevt de kalla nordiska vintrarna tillika slutat funka helt enkelt. Eftersom den tagit upp en ganska stor del av en resväska får jag så här i efterhand erkänna att det var en mycket dålig prioritering. Hade kanske varit bättre om vi tagit med oss våra flipflops… MEN fårskinnen och kuddarna var verkligen helt rätt beslut. Att ha med sig något som känns personligt och som hemma är inte bara fint. Det ger en trygghets- och hemtrevnadskänsla  också. Är så glad för att man kan vakumförpacka textilier. Det enda som jag saknar riktigt mycket nu är våra sängkläder från Lovely Linen. Suck…

Så här fixade jag i alla fall stilen i vårt vardagsrum.Vardagsrumsplock_BeachColony

Postern kommer från Midori Inc och är egentligen ett lite extra fint presentpapper. Lampan i frostat glas och kork heter Sinnerlig och kommer från IKEA, design Ilse Crawford. Fårskinnen hr jag fått av mina föräldrar. Rundspegel med mässingsram från Target. Skärbräda från IKEA. Kuddar från HM Home och Svenskt Tenn. Det runda glasbordet igår i serien Vittsjö från IKEA och hushyllorna kommer från Target.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

ett × två =