Hotel Del Coronado med tjejerna

0

Just nu är Stina här på besök. Vi jobbar och jobbar, men har även hunnit med en hel del roligheter. Förra veckan var vi till exempel på Coronado island, en liten ö utanför San Diego downtown som kanske är mest känd för sitt hotell. Hotel Del Coronado. Det här är en så kallad måste utflykt för alla som kommer hit. Bara resan hit över bron är faktiskt en liten upplevelse. Kanske mest för att broräcket är i princip obefintligt och Stina blev så nervös att hon var tvungen att tanthålla sig i bildörrshandtaget. Men jag är snäll och körde i den vänstra filen, så att det skulle bli så lite läskigt som möjligt. Med oss på utflykten var även Isa, medan killarna roade sig i Scottsdale, Arizona. Eftersom vi startat dagen med en rejäl frukost på ett av våra favoritställen Beach Grass Café, var vi inte speciellt sugna på lunch när vi kom fram till hotellet. Men lite latte, en glass och atmosfär kunde vi i alla fall trycka ner.

coronado_annabraun6
Stina och Isa på Coronados strandpromenad.

Hotel Del Coronado byggdes 1888 och utsågs till ett av USA´s historiska landmärken 1977. De flesta kanske har hört talas om det, eller minns det, från filmen Some like it hot med Marilyn Monroe.

Bild: Hotel Del Coronado
Bild: Hotel Del Coronado

Idag är det verkligen ett populärt turistmål och vi har varit här många gånger med vänner och familj som kommer på besök. Stranden är ljuvlig och tillräckligt stor för att man ska slippa trängas. I alla fall nu när det inte är högsäsong.

coronado_annabraun1

2009 firade jag min födelsedag här och då hyrde vi cyklar och cyklade runt på ön. Det var mycket trevligare än att åka till TJ som vi gjorde i år…

coronado_annabraun5

För den som har det riktigt gott ställt och vill ha det lite mer personligt och privat än i en vanlig suite på hotellet, finns möjlighet att hyra ett eget Beach house.

coronado_annabraun9

coronado_annabraun2

Men vi vanliga får nöja oss med att kolla in sandslotten…

coronado_annabraun8

coronado_annabraun3

Fast det går bra. Sol, sandaler, sand och nymålade tånaglar går också bra.

coronado_annabraun10

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

sjutton + 11 =